Harjoitusajo

Onko ajotaitosi päässyt ruostumaan? Edellisestä ajosta on jo vuosia aikaa ja nyt pitäisi taas lähteä ajamaan, mutta et luota omiin ajotaitoihisi? Haluatko opetella taskuun peruutuksen kunnolla? Olipa syysi mikä tahansa, niin me voimme auttaa sinua. Voit varata meiltä ajan harjoitusajoon ja parannetaan yhdessä ajotaitoasi sekä luodaan varmuutta omaan ajoon. Harjoitellaan sinulle vaikeita asioita yhdessä ammattitaitoisen opettajan kanssa. Toimipisteemme sijaitsee Tuusulan Jokelassa ja ajoharjoittelua voimme harjoittaa lähiympäristössä tai kauempanakin. Ota meihin yhteyttä joko soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai tulemalla paikanpäälle autokoululle, me autamme.  Tervetuloa harjoitusajoon ja parantamaan ajotaitoasi!

Hinta alkaen 70 €/h

ILMOITTAUTUA VOIT JOKO SOITTAMALLA, SÄHKÖPOSTILLA TAI TULEMALLA PAIKANPÄÄLLE!

 

HESA-ajo

Pitäisikö lähteä Helsinkiin ajamaan, mutta taidot ovat ruostuneet? Miten raitiovaunujen kanssa kuuluikaan toimia? Ei hätää, meiltä voit varata HESA-ajoon aikaa. Harjoittelemme ajamista Helsingissä ja parannamme taitojasi sujuvaan ajoon Helsingin liikenteessä. Meillä on yli 15 vuoden kokemus Helsingissä opettamisessa. Ota meihin yhteyttä joko soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai tulemalla paikanpäälle autokoululle, me autamme. Tervetuloa, tehdään HESAssa ajosta helpompaa.

Vaihtoehtoja on kaksi:

 

1. HESA-ajo

Voit varata henkilökohtaisen HESA-ajon, jolloin liikumme Helsingin liikenteessä vain opettajan seurassa.
r
rSisältää:
• kaksi (2) ajotuntia
• lisätunnit  á 70 €/h
• kaikki hinnat sisältävät alv 24%.

Hinta 140€

 

ILMOITTAUTUA VOIT JOKO SOITTAMALLA, SÄHKÖPOSTILLA TAI TULEMALLA PAIKANPÄÄLLE!

 

 

2. HESA-ajokurssi

Teoriatunnilla käymme läpi Helsingin liikenteen ongelmakohtia. Lisäksi lähdemme ryhmänä Helsinkiin ajamaan, sillä ryhmäajossa pystyt oppimaan myös toisen kyydissä!
r
Sisältää:
• yksi (1) tunti teoriaa
• yksi (1) tunti ajoa
• lisätunnit á 70 €/h
• kaikki hinnat sisältävät alv 24%.
r
rKurssin toteutumisen edellytyksenä on vähintään 3 osallistujaa.

Hinta 105€

 

ILMOITTAUTUA VOIT JOKO SOITTAMALLA, SÄHKÖPOSTILLA TAI TULEMALLA PAIKANPÄÄLLE!