Opetuslupa2019-02-05T08:20:47+00:00

Palvelut opetuslupaopetukseen Liikennemaailmasta!

Opetatko opetusluvalla? Onko jokin liikennetilanne alkanut askarruttamaan, miten se oikesti kuuluu ajaa ? Miten sen taskuunperuutuksen nyt opettaisi? Kaipaisit apua liukasrataopetukseen, et vain ole varma mitä siellä opettaisi… Olipa syysi mikä tahansa, niin meiltä löytyy apua ongelmiisi. Ammattilaisen ohjauksessa ongelma on monesti ratkaistu hetkessä. Opetusluvan haltija voi halutessaan ostaa opetuspalveluita autokoulusta. Lisää tietoa Opetuslupaopetuksesta…

Tervetuloa autokouluumme, toimipisteemme on Tuusulan Jokelassa, Keskustie 10:ssä. Toimialueenamme on Tuusulan lisäksi Hyvinkää ja Järvenpää sekä niiden lähiympäristöt. Voit ilmoittautua joko soittamalla, sähköpostilla tai tulemalla paikanpäälle autokoululle. Kaikki vaihtoehdot käy meille, mikä on sinulle paras vaihtoehto, on paras Sinulle! Tervetuloa!

 

Opetuslupaopetus, Teoria

Mikäli haluat, voit ostaa meilta B-teoriaopetus paketin. Pakettiin kuuluu teoriaopetus (sisältää 19h opetusta) sekä nettiharjoitteluoikeus teoriakoetta varten. Tervetuloa!

Hinta 145€

ILMOITTAUTUA VOIT JOKO SOITTAMALLA, SÄHKÖPOSTILLA TAI TULEMALLA PAIKANPÄÄLLE!

 

Opetuslupaopetus, Ajo liikenteessä

Mikäli haluat, voit ostaa meiltä B-ajotunteja. Aiheena voi olla risteysajo, kaistanvaihto, taskuunperuutus,… kaikki vaihtoehdot käy. Saat meiltä apua myös itse opettamiseen, jos koet jossain vaiheessa opetusta hankaluuksia opettamisessa. Tervetuloa!

Hinta 70€/h

ILMOITTAUTUA VOIT JOKO SOITTAMALLA, SÄHKÖPOSTILLA TAI TULEMALLA PAIKANPÄÄLLE!

 

Opetuslupaopetus, Liukasrata

Halutessasi voimme mennä liukkaalle radalle, missä ammattilaisen opastuksella opettelemme johdonmukaisesti edeten. Harjoituksiin sisältyy mm. hätäjarrutuksen opettelu, sivuluiston oikaisu sekä tärkeimpänä nopeuden vaikutuksen ymmärtäminen hätätilanteessa. Hintaan sisältyy 1 ajotunti maantiellä sekä 1 ajotunti liukasrata opetusta ja ratamaksu Riihimäen ajoharjoitteluradalle (60€). Tervetuloa!

Hinta 200€

ILMOITTAUTUA VOIT JOKO SOITTAMALLA, SÄHKÖPOSTILLA TAI TULEMALLA PAIKANPÄÄLLE!

 

Opetuslupaopetus, Pimeänkoulutus

Halutessasi voit pyytää meiltä Pimeänkoulutusta. Pimeänkoulutus tapahtuu simulaattorilla. Simuloiduissa olosuhteissa pääsemme harjoittelemaan turvallisesti pimeän ajoon liittyviä riskitekijöitä ympäri vuoden. Tervetuloa!

Hinta 105€

ILMOITTAUTUA VOIT JOKO SOITTAMALLA, SÄHKÖPOSTILLA TAI TULEMALLA PAIKANPÄÄLLE!

 

Kaikki hinnat sisältävät alv. 24%