Pimeän ajon koulutus2019-02-05T08:20:49+00:00

Henkilöauto, Pimeän ajon koulutus

Pimeän ajon koulutus suoritetaan ennen syventävän vaiheen alkua. Mikäli autokoululla on pimeän ajon simulaattori tulee pimeän ajon koulutus suorittaa simulaattorilla perusvaiheen aikana. Mikäli olet ajanut toisessa autokoulussa ajokortin tai olet suorittanut opetusluvalla ajo-opetuksen , etkä ole vielä suorittanut pimeän ajon koulutusta, voit suorittaa pimeän ajon koulutuksen silti meillä. Simuloiduissa olosuhteissa pääsemme harjoittelemaan turvallisesti pimeän ajoon liittyviä riskitekijöitä ympäri vuoden.

Löydät meidät Tuusulan Jokelasta ja toimialueenamme on Tuusulan lisäksi myös Hyvinkää ja Järvenpää sekä niiden lähiympäristöt. Voit ilmoittautua joko soittamalla tai tulemalla paikanpäälle autokoululle. Kaikki vaihtoehdot on sopii meille, mikä on sinulle paras vaihtoehto, on paras Sinulle! Tervetuloa!

 

  B-kortti: Pimeän ajon koulutus  

Koulutus suoritetaan autokoululla pimeän ajon simulaattorilla perusvaiheen aikana. Simuloiduissa olosuhteissa pääsemme havainnollistamaan sekä harjoittelemaan turvallisesti pimeän ajoon liittyviä riskitekijöitä ympäri vuoden.

  Hinta 105 €

Pimeän ajon koulutuksen kurssimaksuun sisältyy:

• Pimeän ajo-opetusta n. 1,5 h
• Toimistopalvelut
• Kaikki hintamme sisältävät alv 24%

VOIT ILMOITTAUTUA JOKO SOITTAMALLA TAI TULEMALLA PAIKANPÄÄLLE!